VACATURE

Specialist SEM
 
We zijn op zoek naar een gespecialiseerde SEM (m/v) als versterking voor ons e-business team.

Dit ben jij:

Als specialist bent u verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de SEA-divisie en de implementatie van de SEO-divisie voor Würth Belux. In het E-Business Team bent u daarnaast betrokken bij diverse cross-functionele projecten. In eerste instantie werkt u daarvoor samen met ons externe SEA-agentschap, later neemt u deze taken in eigen beheer over.

Om deze taken te kunnen uitvoeren, moet u aan de volgende eisen voldoen:

  • Een grote affiniteit met het gebied van e-business en digitale marketing

  • Bewezen ervaring op het gebied van "Search Engine Advertisement" en "Search Engine Optimization".

  • Zeer goede kennis van NL, ENG

  • Goede kennis van FR is een duidelijke plus

  • Analytische vaardigheden in complexe situaties

  • zelfstandig, gestructureerd en autonoom

  • flexibele, oplossingsgerichte en veerkrachtige persoonlijkheid

Wij bieden u een boeiende baan in een prestatiegerichte omgeving die wordt gekenmerkt door wederzijds respect, uitstekende samenwerking en een hoge mate van zelfstandigheid. Je bent verantwoordelijk voor een uitdagende functie met een afdelingsoverschrijdend werkterrein in het voortdurend groeiende gebied van e-business

Wat maakt Würth zo bijzonder? Wij ontzorgen onze klanten zoveel mogelijk. De aanschaf, opslag en bevoorrading van materiaal kost hen immers waardevolle tijd. Onze dienstverlening wordt precies op maat gemaakt en aangepast volgens onze stelregel: elke klant zijn Würth. Samen met onze klanten werken we aan een efficiëntere onderneming, aan hun succes. Dat is onze plaats in deze markt. Een beter Würth voor een betere klant. Naast een duidelijk engagement hanteert Würth Belux vier belangrijke waarden die helpen om zijn filosofie te respecteren en zijn missie te realiseren: werkplezier, ondernemerschap, respect en klantgerichtheid.