Wereldwijde vertrouwenspartner

De Würth groep werd in 1945 opgericht in Duitsland en is tot op de dag van vandaag een familiebedrijf. De groep telt meer dan 400 bedrijven in meer dan 80 landen, goed voor 83.000 werknemers, 130.000 producten en 3,9 miljoen klanten. Würth BeLux werd opgericht in 1964. Het bedrijf telt vandaag zo’n 382 medewerkers.

Een buitendienstorganisatie van 216 gespecialiseerde account managers en een uitgebreid netwerk van 29 shops zorgen voor een uitmuntende dienstverlening aan meer dan 40.000 klanten in België en Luxemburg. Würth BeLux nv behaalde in 2021 een jaaromzet van zo’n 82,5 miljoen euro. De Würth Groep realiseerde in 2021 een omzetrecord van 17,1 miljard euro.

Een sterk team als basis

Bijna de helft van onze medewerkers zijn accountmanagers. Zelfstandig, proactief en met hart en ziel timmeren zij aan de groei van ons bedrijf. Ze worden bijgestaan door het salesteam, dat nieuwe langetermijnklanten genereert via telefonische contacten en bestaande klanten adviseert en ondersteunt. Zij zetten leads om in sales!

Last but not least is er nog het kantoorteam, de ruggengraat van Würth. Alles wat de buitendienst verkoopt, handelen zij financieel en administratief correct af. Zij zorgen dat de verkoopbeloften die wij online maken, nagekomen worden. Onze binnendienst is dus serviceminded, werkt nauwgezet en doet er alles aan om elke verkoopkans te verzilveren.

Bekijk snel onze vacatures!